​Vælg sprog:   flag-dk  flag-uk

Om JIMCO A/S

JIMCO A/S er firmaet bag nogle af verdens mest unikke luft og spildevands rensnings- og steriliserings løsninger.
Siden designet af sin allerførste air-rengørings enhed i 1993, har JIMCO A/S ikke set sig tilbage.

I dag leverer virksomheden sine produkter til et stort antal industrier og institutioner på verdensplan. En kundekreds der er omfattende fabrikker indenfor fødevareindustrien, kommercielle køkkener, spildevand rensningsanlæg, skoler og plejehjem.

Kort sagt, JIMCO A/S klarer alle typer af projekter – store som små. JIMCO A/S kombinerer sund fornuft med nytænkning, som grundlag for virksomhedens unikke produkter. Det er ikke tilfældigt, at JIMCO A/S levere luft-behandlingsenheder til nogle af de største kæder i verden – herunder McDonalds, Scandic Hotels, Daloon, Dansk Crown etc.

Hos JIMCO A/S står tiden aldrig stille. Tværtimod virksomheden lægger stor vægt på produktudvikling – ofte gennemført i tæt samarbejde med kunden for at sikre, at det endelige produkt til fulde opfylder alle specifikke ønsker og behov.

JIMCO A/S har autoriserede installatører i hele verden, der selvfølgelig installerer alle systemer og enheder. Samtidig, forpligter JIMCO A/S sig al form for vedligeholdelse af systemer, og tilbyder individuelle serviceaftaler.

Gennem årene har JIMCO A/S fået tildelt en lang række priser for sine produkter – herunder EU’s Miljøpris, Fyns Amts Miljøpris og Langelands Erhvervspris.

Jimco A/S​​

Om os

Vores team

Social Medie

​Mjølbyvej 7

DK-5900 Rudkøbing

Telefon: 62 51 54 56
E-mail: jimco@jimco.dk

CVR: 25000374​

Bliv kontaktet

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt