​Vælg sprog:   flag-dk  flag-uk

Jimco vil fjerne lugten af fisk på Expo Pesca & AcuiPeru

På fiskeindustrimessen Expo Pesca & AcuiPeru, som afholdes i Lima, præsenterer danske Jimco South America luftrensningssystemet FLO-K, der kan fjerne fiskefabrikkers lugtegener uden brug af kemikalier.

Mellem den 5. og den 7. november afholdes messen Expo Pesca & AcuiPeru i Perus hovedstad Lima, hvor der forventes op mod 10.000 deltagende gæster og 350 stande. Jimco South America, der har hovedsæde i Danmark, er en af virksomhederne, der deltager i årets messe, hvor de vil præsentere to produkter, der begge har fokus på miljøvenlig luftrensning og desinfektion. Det ene produkt er et direkte desinfektionssystem, der er bygget til transportbånd. Det andet er luftrensningssystemet FLO-K, som udover at rense luften for bakterier er skabt til at reducere lugtgenerne på fiskefabrikker, der er et stort problem i Sydamerika. Det er især FLO-K systemet, som Marcello Luppichini fra Jimco South America ser frem til at præsentere.

For mig at se er det her produkt en af de mest spændende ting, der sker i Sydamerika lige nu. Lugtgenerne på disse fiskefabrikker er et kæmpe problem i hele Sydamerika. Vi vil gerne vise potentielle kunder, hvordan vores brug af UV-C og ozonteknologi kan reducere lugtgenerne hos fiskefabrikker væsentligt. Det er en af hovedgrundene til, at vi deltager i Expo Pesca & AcuiPeru messen, forklarer administrerende direktør hos Jimco South America, Marcello Luppichini.

Jimcos produkter skiller sig ud, da de ikke gør brug af kemikalier og dermed er meget mere miljøvenlige i forhold til andre produkter. Anvendelsen af patenteret UV-C og ozonteknologi desinficerer bakterier og reducerer samtidig lugtgener på for eksempel fiskefabrikker. Teknologien er blandt andet præmieret med EU’s miljøpris.

Udvider i Sydamerika

Mens Jimco South Americas arbejde inden for fiskeindustrien primært finder sted i Santiago, Chile, så håber virksomheden at de nye løsninger, som præsenteres på Expo Pesca & AcuiPeru, kan hjælpe dem med at tiltrække flere sydamerikanske kunder inden for fiskeindustrien, som også oplever lugtgener på deres fabrikker.

Vi startede processen i Chile for nogle år siden, da vi solgte vores første FLO-K system til et af Chiles største fiskefabrikker. Det har været en stor succes, og derfor mener vi, at vi kan udvide til flere lande i Sydamerika, der har behov for lignende systemer. Det kunne for eksempel være meget relevant for et land som Peru, som jo er verdens førende eksportør af fiskemel, siger Marcello Luppichini.

Jimco South America har i de seneste år udvidet forretningen kraftigt i hele Sydamerika. Særligt desinficeringsanlæg til råstoffer, som for eksempel frø og korn, har været efterspurgt i blandt andet Brasilien, Ecuador, Peru og Paraguay. Baseret på denne succes håber Jimco South America at bruge messen i Peru som et udgangspunkt for endnu en succeshistorie.​

Jimco A/S​​

Om os

Vores team

Social Medie

​Mjølbyvej 7

DK-5900 Rudkøbing

Telefon: 62 51 54 56
E-mail: jimco@jimco.dk

CVR: 25000374​

Bliv kontaktet

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt